Wednesday, November 11, 2009

"fmm ioane"


nu inteleg rostul placutelor cu nume puse in geamu' masinii...gen "vasile", "mihai", "ion". adik...ok..esti tzaran...dar de ce tre sa si arati?
de ce sa le pui?
pai sa vdm...ori ca sa stie cel care merge in spatele lui, cum k boul de la volanul masinii din fatza e unu vasile/mihai/ion. da..adevaru e ca pe mine sincer ma rodea curiozitatea dak nu stiam cum va cheama....
exista si varianta....nu-ti cunosti masina...si tre sa stii k masina ta e aia care are in geam "vasile", tu fiind un vasile veritabil. n.are in geam "vasile"..nu-i a ta. mai usor retii "vasile" decat nr. de inmatriculare...in cazu in care sunt 2 masini identice una langa alta, mai ales atunci cand nr. de imn. nu a fost unu ales de tine...k dak alegeai tu, puneai nr. de la pantof, sau data de nastere, sau cati ani ai, si ceva de genu "sex", "vip", "fmm" sau..bineinteles..initialele numelui tau.

bine k n-au facut astia placute cu arnold...sau actori de genu...k sigur il intalneam pe vin diesel intr-o dacie obosita, mergand pe magheru cu viteza de croaziera.

oricum..sunt si placutele astea bune la ceva...adik...at. cand iti taie fatza, cand merge ca melcu sau pune frana brusc, din senin, macar ii adresezi o injuratura personalizata. nu zici fmm....ci zici fmm ioane! (pt. k ion il chema pe cel de azi)

oare de ce n-am vzt si femei care sa.si puna astfel de placute? ori nu exista placute pt. femei...ori............. :D