Monday, November 05, 2007

apropo......

aveam si io acum ceva timp...o emisiune preferata, pe care incercam sa nu o pierd, indiferent de imprejurari...
emisiunea (apropo TV) mai este, io insa, nu mai fac parte din publicul tinta...nu k ar fi mare pierdere...probabil d'aia s-a si schimbat formatul ei...din lipsa publicului. era sg. emisiune care analiza reclame...critica, aplauda, comenta. printre invitati se numarau oameni de creatie din cadrul ag. de publ., nu gutza sau nicoleta luciu cum se intampla in prezent....
acum emisiunea nu mai analizeaza reclame, si nici nu mai are invitati demni sa le fie ascultate vorbele. emisiunea a devinit una de divertisment, in care se numara casele / ouale/ masinile/ banii/ perechile de pantofi/ iubitii cantaretelor/dezacordurile....... politicienilor, manelistilor...etc. Iincet , incet actuala emisiune a intrat in randul celor de divertisment.....
probabil acum andi moisescu (pe care, de altfel, il admir) are mult mai multa audientza. drept pentru care, a pornit "CAMPANIA DE BUN SIMT".
”Voi renunţa la a mă îmbrăca într-un anume fel şi, în fiecare emisiune voi purta câte un tricou cu un mesaj social foarte clar, cum ar fi "Mitocanii agaţă fete pe stradă. Ce trist." sau "Strânge mizeria după câinele tău. El nu poate "sau "Nesimţiţii se bagă întotdeauna în faţă". Încercăm să promovăm cateva regului de bază în ceea ce priveşte educaţia fiecăruia dintre noi”, spune realizatorul emisiunii Apropo Tv.
le promoveaza doar la el in emisiune. tot e un inceput. desi...sa-ti schimbi targhetul, sa treci la unu cu un nivel mai jos de cultura, pentru ca dupa, sa-l inveti bunele maniere, iar nu-i prea bine.
treaba e ca in felul asta face ceva educativ pentru cei care se uita la emisiune, iar pentru asta,
ma-nclin!