Thursday, July 26, 2007

mega petrecere de divort

aseara am vazut "dragostea dureaza 3 ani" La Motoare si mi-a placut
replici din piesa:
"in primul an cumperi mobila, in al 2lea an muti mobila, in al 3lea an imparti mobila."
"Iubita mea, nu te-am inselat de placere. Te-am inselat pentru supravietuirea speciei.Cand nevasta iti devine prietena, e cazul sa propuiunei prietene sa iti devina nevasta.Cand imi place o fata, vreau sa ma indragostesc de ea,vreau s-o sarut. Cand o sarut, vreau sa ma culc cu ea. Cand ma culc cu ea, vreau sa traim impreuna intr-un apartament mobila.Cand traim impreuna intr-un apartament mobilat, vreau sa ma insor cu ea. Dupa ce ma insor cu ea, intalnesc o alta fata care imi place...In primul an cumperi mobila, in al doilea an muti mobila, in al treilea an imparti mobila."
"chiar daca te-ai insurat cu cea mai draguta fata cu putinta, va exista intotdeauna o necunoscuta noua care va intra in viatza ta fara sa bata la usa si va avea efectul unui aphrodisiac superputernic".
"dragostea ia sfarsit atunci cand nu te mai poti intoarce, atunci cand nu mai poti sa recastigi ceea ce odata te facea fericit."
e un spectacol postmodern, recomandat spectactorilor dezinhibati si lipsiti de prejudecati, un spectacol neconventional, care anuleaza limita dintre actori si spectatori. De fapt nu e un spectacol, e viata fiecaruia.